Nijtmans, Ook Voor Uw Bedrijf

Bij Nijtmans begrijpen we dat elk moment dat gevierd wordt, uniek en onvergetelijk moet zijn. Of u nu een persoonlijke mijlpaal viert, een bedrijfsevenement organiseert, of gewoon uw waardering wilt tonen aan relaties en personeel, wij zijn uw go-to specialist voor overheerlijke patisserie- en chocoladecreaties.

Verras uw relaties met een assortiment heerlijke bonbons. De kwaliteit van Nijtmans gecombineerd met uw logo op een van de bonbons, een smakelijk cadeau. Ideaal voor makelaars, autodealers, notarissen enz. Speciaal voor u samengesteld. Heerlijk om te krijgen, mooi om weg te geven en valt altijd in de smaak.

Als u uw relaties iets geeft, wilt u natuurlijk dat het van de allerbeste kwaliteit is. Dat vindt u bij Nijtmans. Wij denken graag met u mee, van smaak en vorm tot de verpakking. Met oog voor detail en een ongeëvenaarde smaak, zijn onze producten niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een esthetisch meesterwerk.

Wij werken onder andere voor

Buijs makelaardij
Linda van Alfen
meander
NilsonLogo
Observant
Szamen
Telman en van leeuwen
Tollius
YouLeaseSupport

Nijtmans, Premium Kwaliteit

Bewust kiezen voor het allerbeste. Onze chocolade halen we speciaal uit Frankrijk, al jaren bekend om haar ongeëvenaarde kwaliteit. Voor fruit kiezen we alleen de beste, rijpe en smaakvolle soorten. Alle ingrediënten worden geselecteerd op kwaliteit, alleen dan willen wij ze verwerken in onze producten.  Een feest voor het oog en met smaken die exploderen in je mond. Alleen dan zijn wij tevreden, alleen het allerbeste is goed genoeg en dat proef je!

In onze patisserie vind je de mooiste taarten, gevuld met het lekkerste fruit, noten, room, chocolade  en vele andere verrassende smaken. Elke taart is een kunstwerk op zich. Ideaal om je gasten blij te maken of als bedrijf te geven aan je beste klanten.

LOGO BONBONS
Winkelwagen
NijtmansIsVerhuisd

Onze patisserie is verhuisd naar Arnhemseweg 40

We hopen u snel weer te zien in  onze prachtige nieuwe winkel!