l’Automn

(3 klantbeoordelingen)

5,50

Melkchocolademousse met karamel. Hazelnoot/koffie cremeux. Hazelnoot joconde.

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor l’Automn

  1. Anneke Bloemink

    Geproefd bij de Observant. Het chocobolletje. Had nadrukkelijk gevraagd of er noten in zaten: Nee hoor, en in die roze marsepeintaartje ook niet hoor! Tjonge jonge, marsepein en amandelen. Hoe “notig” wil je het hebben. Manlief is doodziek geweest van dat chocobolletje. Misschien een idee om daar een ingrediëntenlijst neer te hangen ergens bij hun kassa. Want ze weten er echt niks van! Ik heb van het marsepeinen taartje gesmuld. Heerlijk!

  2. Anneke Bloemink

    Als je geen notenallergie hebt: Heerlijk. Zoals al jullie taartjes!

  3. Anneke Bloemink

    Heerlijk. Zoals al jullie taartjes!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Belangrijke informatie

Bereidingswijze en allergie-informatie

In de productieruimte van patisserie Nijtmans wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (koemelk, roomboter), gluten en noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, sesamzaad

Patisserie Nijtmans werkt uiterst nauwkeurig en schoon bij het maken van alle producten; wel geven wij aan dat de aanwezigheid van de betreffende allergenen niet voor 100% uit te sluiten zijn en er zouden eventueel sporen in terug te vinden zijn.

Bewaaradvies

Bewaaradvies taarten en gebak

In de koelkast blijft taart en gebak 3 dagen goed (bij een bewaartemperatuur van maximaal 7 °C).
Bewaar de taart en gebak in de taartdoos of onder een taartstolp, zodat de geurtjes van ander eten in je koelkast geen invloed op de smaak van de taart hebben.
Laat de producten niet te lang buiten te koeling staan en zorg ervoor dat deze meteen weer terug gezet worden om zo het product vers te houden.

Bewaaradvies koekjes

Je kunt koekjes het best bewaren in een afgesloten trommel. In een koektrommel blijven de koekjes ongeveer 4 weken goed. Kies bij voorkeur voor een koektrommel die niet helemaal luchtdicht afsluit, zodat eventueel vocht door de kiertjes afgevoerd kan worden. In een luchtdicht afgesloten koektrommel blijft het vocht juist in de trommel zitten waardoor je koekjes zacht kunnen worden.